M line voordeel

M line Slow Motion 4 matras

Vanaf € 1.299,00 € 896,31

Stel dit product zelf samen

  M Line Slow Motion 4 matras


  De Mline Slow Motion 4 zorgt ervoor dat u elke dag uitgerust wakker wordt. De M line Slow Motion 4 is door de "firm" toplaag wat steviger dan de M line Slow Motion 3.
  De Slow motion 4 wordt opgebouwd uit 3 lagen. Bestaande uit een basis laag wat elk M line matras heeft een hoogwaardig koudschuim laag voorzien van open cellen. 
  Bovenop deze laag bevindt zich de unieke Clima Support laag met insnijdingen in verschillende slaapzones om de druk van uw lichaam op het M line matras goed te verdelen. 

  De toplaag bevat het hoogwaardige visco-elastische (traag)schuim, wat garant staat voor een goede drukverdeling. Zo wordt uw hele lichaam op de juiste manier ondersteund.
  Uw lichaam wordt op de best mogelijke manier ondersteund dankzij de unieke insnijdingen per lichaamszone. De slow motion 4 biedt u zo een soepele ondersteuning op maat. Hierdoor neemt u lichaam een ontspannen houding aan en wordt u bloeddoorstroming verbeterd. Zo worden uw spieren en zenuwen minder belast en slaapt u dieper en draait u minder.

  De M line Slow Motion 3 en 4 matrassen bieden optimale ventilatie door de unieke clima support laag tussen de kern en de toplaag. Dit zorgt voor extra ventilatie, een beter slaapklimaat en maakt het M line  Slow Motion 4 matras beter geschikt voor mensen die het snel koud of warm hebben in bed.
  De hoogte van het M line Slow Motion 4 matras is 22 cm.

  M line matrassen zijn genummerd van 1 tot en met 8. Deze worden opgedeeld in setjes van 4. 
  Per set gaat het om hetzelfde M line matras alleen is het oneven nummer het zachtste matras en is het even nummer een stevigere uitvoering. 

  Specificaties

  Matras hardheden: Slow Motion: 3 zachte uitvoering / Slow Motion 4: stevige uitvoering
  Matras kern: Soft visco-elastisch schuim, Geprofileerd HR schuim, Body adapt
  Matras afdeklaag: Soft Visco-elastisch schuim
  Aantal comfortzones: 7 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Hoogte: 22 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 190, 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Gemiddeld
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja  
  Omruilgarantie: 100 dagen € 75,-
  Garantie: 10 jaar, 5 jaar volledig daarna afbouwend

  Pluspunten: 
  + Heel goede ondersteuning
  + Goede ventilatie
  + Goede drukverdeling


  Extra specificaties
  De M line Slow Motion 4 matrastijk wordt samengesteld met de milieuvriendelijke vezel Lyocell. Deze vezel is afkomstig van houtpulp van de eucalyptusboom en is makkelijk te verwerken tot bruikbaar materiaal. 
  Zo wordt er tijdens het productieproces in verhouding tot andere vezels aanzienlijk minder water gebruikt, wat uiteraard goed is voor het milieu. 
  Daarnaast maakt de materiaalkeuze de tijk beter absorberend dan katoen, zachter dan zijde en koeler dan linnen. 
  Geabsorbeerd vocht wordt snel losgelaten, waardoor de vorming van bacteriën snel een halt wordt toegeroepen, dit zonder het gebruik van chemicaliën.
  De tijk is wasbaar op 60°C en is ongeschikt voor de droger.