M line You Pillow kussensloop set

Vanaf € 29,00

 

Stel dit product zelf samen

  M line Pillow You kussensloop set

  Exclusief voor het M line pillow You is een perfect passende kussensloop. Deze is gemaakt van jersey katoen, door de uitstekende elasticiteit van deze kussenslopen blijven de unieke eigenschappen van het M line Pillow You optimaal.

  1 set bestaat uit 2 slopen
  Verkrijgbaar in wit en ecru
  Sluiting met rits
  Materiaal: Jersey katoen
  Afmetingen: 55x35 cm
  Levertijd: 1 werkdag

  Bijbehorende producten

  M line Iconic 4 matras
  De talalay latex toplaag zorgt voor een zacht comfort. De Iconic star 4 heeft een stevige toplaag en ondersteunt de contouren van uw lichaam waar nodig. Doordat het latex is opgebouwd met verschillende hard- en dichtheden in de toplaag is het onderscheid tussen soepel en stevig goed voelbaar. Zo beschikt de Iconic 3 over een zachtere toplaag en is de Iconic 4 voorzien van een stevige toplaag.Het unieke contour support geeft u extra ondersteuning. Deze zone is zo opgebouwd dat het Iconic matras precies de contouren van het lichaam precies volgt en ondersteunt waar dat nodig is, op de heupen en wervelkolom. Het matras is zo opgebouwd dat het ruimte geeft bij de schouders. Zo ontstaan er geen drukpunten en wordt uw lichaam optimaal ondersteund.Geniet van een optimale ventilatie door de soepele laag van Talalay latex. Iconic - Talalay matrassen zijn optimaal ventilerend en zorgen ervoor dat u koel blijft in de zomer en behaaglijk warm tijdens de wintermaanden. De open celstructuur van de matrassen voorkomt transpiratie, vermindert huisstofmijt en bevordert een gezonde en hygiënische nachtrust. De revolutionaire eco-friendly Lyocell tijk absorbeert beter dan katoen, is zachter dan zijde en creëert een beter slaapklimaat dan linnen.De voordelen van het gebruik van een Talalay latex zijn:- Voortreffelijke ondersteuning, waarbij de rug een juiste houding aanneemt en er een verlichting van de drukpunten ontstaat- Wakker worden met slapende ledematen zijn verleden tijd- Het voelt als slapen op lucht, maar wel met de juiste ondersteuning- Optimale ventilatie door het zeer ademende materiaal- Goede wendbaarheid waardoor draaien in bed gemakkelijk- Consistent slaapklimaat. Het houdt u warm tijdens de wintermaanden en koel in de zomer- Hypoallergeen, antibacterieel en uitermate geschikt voor mensen met een allergie- Zeer duurzaam, het materiaal veert altijd terug naar zijn originele vormHet verschil tussen de Iconic Star 3 en de Iconic Star 4 is de zachtere toplaag van de Iconic Star 3 de Iconic star 4 heeft een stevigere toplaag.De opbouw van deze verschillende lagen zorgt voor zes verschillende Iconic matrassen die elkaar opvolgen in mate van comfort.- Iconic Star 3 & Iconic Star 4- Iconic Hero 5 & Iconic Hero 6- Iconic Legend 7 & Iconic Legend 8

  Vanaf € 949,00

  M line PillowYOU hoofdkussen
  M line Pillow You hoofdkussenHet M Line Pillow You kussen is het perfecte hoofdkussen voor iedereen met verschillende slaaphoudingen gedurende de nacht.Iedereen is anders en heeft verschillende slaapgewoonten. Logisch dus dat er ook voor u een kussen bestaan dat rekening houdt met een goede pasvorm welke past bij uw lichaam. Zo voelt het M line YOU pillow kussen altijd comfortabel aan en geeft het een goede ondersteuning omdat het zich precies naar de contouren van uw nek vormt. Het M line Pillow You kussen is hierop ingesteld en daarom verkrijgbaar in 5 verschillende hoogtes en breedtes precies afgestemd op uw lichaam. 

  Vanaf € 139,00

  M Line Energy Pillow 1
  M line Energy Pillow 1 De M line Energy pillow I is een zachtere variant in vergelijking met de Energy pillow II.Als u op zoek bent naar een zacht kussen dat helemaal naar uw persoonlijke voorkeur is samen te stellen, dan is de M line Energy Pillow I iets voor u.  De vorm van het kussen in combinatie met de hoogte van het kussen bepalen namelijk hoe gespannen uw nek- en rugwervels zullen zijn. Met de Energy Pillow I kunt u zelf het kussen de ideale vorm en hoogte geven. De Air-based binnenhoes is makkelijk bereikbaar via de rits, waar u de vulling kunt afstemmen op uw persoonlijke wensen. Er zijn twee varianten Energy pillows 1 en 2. Beide kussens zijn makkelijk aan te passen aan uw persoonlijke voorkeur. Het verschil tussen de twee Energy pillows is de vulling. De Energy Pillow I is een zacht kussen en de Energy Pillow II is een wat steviger kussen. Het is mogelijk om het kussen bij te vullen, hiervoor is losse vulling verkrijgbaar.Het kussen is verkrijgbaar in twee formaten: 60x40 x10 cm of 60x50x10 cm De tijk is afritsbaar en wasbaar.

  Vanaf € 89,00

  M line Athletic Pillow kussensloop set
  M line Athetlic Pillow kussensloop setExclusief voor het M line Athletic pillow is een perfect passende kussensloop. Deze is gemaakt van jersey katoen, door de uitstekende elasticiteit van deze kussenslopen blijven de unieke eigenschappen van het M line Athletic Pillow optimaal.1 set bestaat uit 2 slopenVerkrijgbaar in de kleuren wit en ecruSluiting met rits Materiaal: Jersey katoen Afmetingen: 36x50x12 Levertijd: 1 werkdag

  Vanaf € 35,00