25 % korting

M line Cool Motion 8 matras

Vanaf € 1.799,00 € 1.349,25


Stel dit product zelf samen

  M line cool motion 8 matras 


  De visco-toplaag van het M Line 8 matras zorgt voor een optimale ondersteuning van uw lichaam, terwijl de schuimballen in de dynamic support laag uw mobiliteit op het Cool Motion 8 matras mogelijk maken. Door gebruik te maken van deze schuimballen in een cilindrische uitsparing en de zeer open cellen van de air-release tussenlaag, is ventilatie en vochtafvoer van de M Line 8 geoptimaliseerd. In het cool motion 8 matras worden de nieuwste technieken op slaapgebied samen gecombineerd. De zonering van het M Line 8 matras komt tot uiting in de pocketvering onderlaag, waarbij de 7 zones van de body-adapt cover zorgen voor een uitmuntende ondersteuning van het lichaam.

  De toplaag en de pocketveren van de Cool Motion 8 zijn wat steviger dan die van de Cool Motion 7.

  De cool motion 8 bevat een 7-zone pocketvering welke het lichaam ondersteunen op de juiste plaatsen. Het matras kan qua hoogte gecombineerd worden met de Cool Motion 5 & 6.


  Specificaties

  Matras hardheden: Cool Motion 8 stevige uitvoering / Cool Motion 7 zachte uitvoering
  Matras kern: Geprofileerd HR schuim, Clima support
  Matras afdeklaag: Visco-elastisch schuim (niet geprofileerd)
  Aantal comfortzones: 7 comfortzones, 7 zones pocketveer
  Tijk afritsbaar: Ja
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Hoogte: 26 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 190, 200, 210, 220
  Overige specificaties

  Ventilatie: Air release laag zorgt voor extra ventilatie
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: 100 dagen € 60,00
  Garantie: 10 jaar, 5 jaar volledig daarna afbouwend

  Pluspunten: 
  + Uitmuntende ondersteuning
  + Uitmuntende ventilatie
  + Uitmuntende drukverdeling

  Onderhoud
  Een Mline matras is een goed ventilerend matras. De matrassen zijn zo opgebouwd vanaf de bodem tot de luxe tijk van het matras, waardoor deze niet meer gedraaid hoeft te worden. Alle Mline matrassen lenen zich uitstekend voor het gebruik in een complete Mline bed/ boxspring combinatie.
  Alle matrassen van Mline zijn voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.