Pullman Original Elect Matras

Vanaf € 1.695,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Original Elect Matras


  Geniet van puur comfort! Pullman matras Original Elect is opgebouwd uit een zeer rijke laag paardenhaar, dit geeft het Pullman matras een buitengewoon goed ventilerend vermogen waardoor vocht en warmte snel wordt afgevoerd. Dit zorgt voor een goed bedklimaat en heerlijk ontspannen nachten.

  De kern bestaat uit een gezoneerde nageharde InSide pocketvering en is van rand tot rand geveerd en voorzien van een unieke schoudercomfortzone. De comfortlaag is gemaakt van gelatexeerd paardenhaar. Bekleding en afwerking van het Original Elect matras bestaat uit een damast tijk die behandeld is met Sensity® en is doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen. Ook optioneel als antiallergisch leverbaar. De hoogte van het Pullman matras is ca. 27 cm.

  Pullman produceert de matrassen in Nederland op een ambachtelijke werkwijze. Het Pullman Original Elect matras is ambachtelijk genopt met luxe horizontale handgrepen en ventilatieroosters in de rijke side stitch border van het Pullman matras. Personaliseer uw Pullman Original Elect matras door te kiezen uit de grote verscheidenheid in stoffen, poten en hoofdborden binnen de Pullman en Pullman Original collectie.

  Slapen zit hem in de kleine details, daarom gebruiken ze bij Pullman Original alleen mooie en natuurlijke materialen van hoogstaande kwaliteit, namelijk:

  - Veerkrachtig en ademend paardenhaar 
  - Een prachtige mix van katoen, wol en zijde voor een goede warmte- en vochtregulatie 
  - Natuurlatex wat zorgt voor een heerlijke soepele touch 
  - 5 jaar garantie op matrassen 
  - 25 jaar garantie op frame- en draadbreuk 
  - 100% Nederlands vakmanschap 


  Specificaties

  Matras hardheden: Standard en firm
  Matras kern: Nageharde inside pocketvering met extra soepele schouderzone
  Matras afdeklaag: Gelatexeerd paardenhaar
  Aantal comfortzones: U maakt eigen comfortzones door de inside pocketveer
  Tijk afritsbaar: Nee
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: Optioneel
  Hoogte: Ca. 27 cm.
  Breedte: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180
  Lengte: 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Ja, matras is voorzien van ventilatierooster
  Handvatten: Ja, horizontaal
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: Ja, 60 dagen € 85,00 
  Garantie: 5 jaar volledig
  Optioneel: Als anti-allergische uitvoering leverbaar

  Pluspunten: 
  + Tijk bestaande uit damast met wol, zijde en katoen,
  + Matras past zich aan, aan de persoon
  + Natuurlatex geeft extra ventilatie en comfort
  + Natuurlijke materialen zijn verwerkt
  + Nederlands product

  Vraag en antwoord
  Garantie

  Pullman geeft op hun Original matrassen 5 jaar volledige garantie. Contourvorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2cm, na 5 jaar onder contourvorming.

  Onderhoud van het matras

  Het is verstandig om uw Pullman matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en een hoeslaken.

  Hoe werkt een Inside pocketvering?

  De Original matrassen Elan, Evoke en Elect zijn samengesteld met een Inside pocketveerinterieur. Dit wil zeggen dat er een veer in een veer is verpakt in een zakje. De buitenste veer steekt 2cm boven de binnenste veer uit. Dit wordt geactiveerd als u er op gaat liggen of zitten. Hierdoor creëert u een stabiele ligging waarbij u uw eigen zones creëert. 

  Is de Pullman Original serie geschikt om op een elektrische bodem te gebruiken? 

  Ja, alle matrassen van Pullman zijn geschikt voor het gebruik op een elektrisch verstelbare bedbodem. Door het gebruik van thermisch nageharde pocketveren ontstaan er geen problemen met het matras door het gebruik van een elektrische bed bodem. 

  Productie in Nederland

  Pullman kiest bewust voor een productie in Nederland. Hierdoor kunnen vakmensen beter opgeleid worden en de Pullman kwaliteit waarborgen. Ook is er minder onnodig transport waardoor de CO2 uitstoot zoveel mogelijk wordt beperkt. Een Pullman Original matras slaapt zo nog een stukje beter.

  Pullman matrassen behoort al jaren op rij tot de best beoordeelde pocketveermatrassen van Nederland. Ervaar het zelf en geniet van een heerlijke nachtrust.