Pullman Original Evoke Matras

Vanaf € 1.550,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Original Evoke Matras


  Ervaar pure luxe en een optimaal bedklimaat met het Pullman matras Original Evoke.

  Het natuurlatex wat is verwerkt in het Pullman matras geeft een aangenaam ligcomfort en het paardenhaar zorgt voor een ventilerend vermogen. De comfortlaag van het Pullman matras is voorzien van paardenhaar en een jute drukverdeler. De kern van het Pullman matras bestaat uit een gezoneerde nageharde inside pocketvering welke van rand tot rand geveerd is en voorzien is van een unieke schoudercomfortzone. De veren zijn elektro thermisch nagehard voor een extra lange levensduur van het Pullman matras. Deze verentechnologie combineert Pullman met duurzame en natuurlijke materialen zoals natuurlatex, paardenhaar, wol, zijde en katoen. U kunt heerlijk ontspannen in uw bed na een dag vol inspanningen.

  Bekleding en afwerking van het Original Evoke matras bestaat uit een damast tijk met Sensity® behandeling en is doorstikt met een mix van wol, zijde en katoen. Ook optioneel als antiallergisch leverbaar. De hoogte van het matras is ca. 27 cm.


  Specificaties

  Matras hardheden: Standard en firm
  Matras kern: Nageharde inside pocketvering met extra soepele schouderzone
  Matras afdeklaag: Natuurlatex, paardenhaar en een jute drukverdeler
  Aantal comfortzones: U maakt eigen comfortzones door de inside pocketveer
  Tijk afritsbaar: Nee
  Tijk wasbaar: Nee
  Anti-allergisch: Optioneel
  Hoogte: 27 cm.
  Breedte: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180
  Lengte: 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Ja, Pullman matras is voorzien van ventilatierooster
  Handvatten: Ja, horizontaal
  Maximale belasting: Standaard t/m 80kg, Firm 70 t/m 100kg
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: Ja, 60 dagen € 85,00 
  Garantie: 5 jaar volledig
  Optioneel: Als anti-allergische uitvoering leverbaar

  Pluspunten: 
  + Tijk bestaande uit damast met wol, zijde en katoen,  
  Pullman Matras past zich aan, aan de persoon
  + Natuurlatex geeft extra ventilatie en comfort
  + Natuurlijke materialen zijn verwerkt in de Evoke
  + Nederlands product

  Vraag en antwoord
  Garantie

  Pullman geeft op hun Orginal matrassen 5 jaar volledige garantie. Contourvorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2cm, na 5 jaar onder contourvorming.

  Onderhoud van het Pullman Evoke matras

  Het is verstandig om uw Pullman Evoke matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het Pullman matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw Pullman Evoke matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw Pullman matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw Pullman Evoke matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en een hoeslaken.

  Hoe werkt een Inside pocketvering?

  De Original matrassen Elan, Evoke en Elect zijn samengesteld met een Inside pocketveerinterieur. Dit wil zeggen dat er een veer in een veer is verpakt in een zakje. De buitenste veer steekt 2cm boven de binnenste veer uit. Dit wordt geactiveerd als u er op gaat liggen of zitten. Hierdoor ervaart u een stabiele ligging waarbij u uw eigen zones creëert.

  Is de Pullman Original serie te gebruiken op een elektrische bodem?

  Ja, alle matrassen van Pullman zijn geschikt voor het gebruik op een elektrisch verstelbare bedbodem. Door het gebruik van thermisch nageharde pocketveren ontstaan er geen problemen met het Pullman matras door het gebruik van een elektrische bed bodem.

  Pullman kiest bewust voor een productie in Nederland. Het Pullman Evoke matras wordt ambachtelijk genopt met luxe horizontale handgrepen en ventilatieroosters aan de zijkant van het Pullman matras. Personaliseer uw Pullman Original Evoke matras door te kiezen uit de grote verscheidenheid in stoffen, poten en hoofdborden binnen de Pullman en Pullman Original collectie.

  Pullman matrassen behoort al jaren op rij tot de best beoordeelde pocketveermatrassen van Nederland. Ervaar het zelf en geniet van een heerlijke nachtrust.