Pullman Original Elan Matras

Vanaf € 1.699,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Original Elan Matras


  Fit ontwaken met Pullman Matras Original Elan. Het natuurlatex geeft het Pullman matras een soepele touch en een aangenaam bedklimaat. De Pullman matraskern heeft een gezoneerde nageharde Triple Pocket InSide pocketvering en is van rand tot rand geveerd en rondom voorzien van bandstaal. De Pullman matrassen zijn voorzien van een unieke extra soepele schoudercomfortzone. De hoogte van het Pullman Elan matras is 27cm.

  De comfortlaag van het Pullman Elan matras bestaat uit natuurlatex en is voorzien van een jute drukverdeler. De damast tijk is behandeld met een Sensity® behandeling en is doorgestikt met een mix van wol, zijde en katoen. Ook optioneel leverbaar als antiallergisch. Bij het confectioneren is gebruik gemaakt van een ambachtelijk genopte afwerking met luxe horizontale handgrepen en ventilatieroosters aan de zijkant van het Pullman matras.

  Ervaar met de Pullman Original matrassen een nieuwe slaapbeleving. Alle Pullman Original matrassen worden uitgevoerd met de nageharde Triple Pocket InSide pocketvering. Zo zorgen de veren voor een perfecte ondersteuning en passen zich aan op uw lichaam. De buitenste veer vormt zich snel en soepel naar uw lichaamscontouren, terwijl de binnenste twee veren alleen reageren op die plaatsen waar uw lichaam meer ondersteuning verdient. Ook zijn Pullman Original matrassen van rand tot rand geveerd. Dit zorgt voor een subliem ligcomfort over de gehele breedte van uw bed. Kortom, Pullman matrassen zijn met veel zorg en uiterste precisie ontworpen en samengesteld.

  Specificaties

  Matras hardheden: Standard en firm
  Matras kern: Nageharde Triple Pocket InSide pocketvering met extra soepele schouderzone
  Matras afdeklaag: Natuurlatex comfortlaag en jute drukverdeler
  Aantal comfortzones: U maakt eigen comfortzones door de Triple Pocket InSide pocketveer
  Tijk afritsbaar: Nee
  Tijk wasbaar: Nee
  Anti-allergisch: Optioneel
  Hoogte: Ca. 27 cm
  Breedte: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180
  Lengte: 200, 210, 220
  Overige specificaties
  - Ventilatie: Ja, matras is voorzien van ventilatierooster
  - Handvatten: Ja, horizontaal
  - Maximale belasting: Standaard t/m 80kg | Firm 70 t/m 100kg
  - Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  - Omruilgarantie: Ja, 60 dagen | € 85,00 
  - Garantie: 5 jaar volledig
  - Optioneel: Als anti-allergische uitvoering leverbaar

  Pluspunten
  + Tijk bestaande uit damast met wol, zijde en katoen
  + Matras past zich aan de vorm van uw lichaam aan
  + Natuurlatex geeft extra ventilatie en comfort
  + Nederlands product
  Vraag en antwoord

  Welke garantie zit er op de Pullman Original Elan Matras?
  Pullman geeft op hun Original matrassen 5 jaar volledige garantie. Contourvorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5 cm na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2 cm, na 5 jaar onder contourvorming.


  Hoe kan ik mijn Pullman Original Elan matras het beste onderhouden?
  Het is verstandig om uw Pullman Original Elan matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het Pullman matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw Pullman Elan matras iedere 2 maanden te keren en te draaien.

  Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw Pullman matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica verminderd worden en minder lang meegaan.
  Daarnaast is het van belang uw Pullman Elan matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en een hoeslaken.

  Hoe werkt een Triple Pocket InSide pocketvering?
  De Original matrassen Elan, Evoke en Elect zijn samengesteld met een Triple Pocket InSide pocketveerinterieur. De pocketveer bestaat uit drie separate veren die, elk met een eigen sterkte en flexibiliteit, in elkaar zijn geplaatst in een zakje (de pocket). De buitenste veer steekt een paar centimeter boven de middelste veer uit en de middelste veer iets boven de binnenste veer. Zodra u erop gaat zitten of liggen, worden de veren geactiveerd en werken ze dynamisch samen om uw heupen te voorzien van een ongekende comfortabele en stabiele ondersteuning.


  Is de Pullman Original serie geschikt om op een elektrische bodem te gebruiken?
  Ja, alle matrassen van Pullman zijn geschikt voor het gebruik op een elektrisch verstelbare bedbodem. Door het gebruik van thermisch nageharde pocketveren ontstaan er geen problemen met het Pullman matras door het gebruik van een elektrische bed bodem.

  Bijbehorende producten

  Silvana Comfort Oranje Hoofdkussen
  Silvana Comfort Oranje Hoofdkussen De Silvana Comfort Oranje is het op één na dunste en zachtste variant uit de Silvana Comfort collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor een zacht matras of wanneer je niet al te groot van postuur bent. Het kussen is gevuld met Vita Talalay® latex sticks gemengd met vezelbolletjes. De synthetische vezelbolletjes maken het hoofdkussen zacht en veerkrachtig. De combinatie met Vita Talalay® latex sticks zorgt stevigheid en een goede ondersteuning.  Via de rits aan de bovenzijde is de vulling te doseren. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen.

  Vanaf € 79,95

  Texeler Puur Natuur Perkal 4-seizoenen
  Texeler Puur Natuur Perkal 4-seizoenenDit dekbed is gevuld met 100% zuivere scheerwol in een perkal katoenen tijk. Het Texeler Puur Natuur dekbed bestaat uit twee delen welke afzonderlijk of samen gebruikt kunnen worden. Beide delen zijn gemakkelijk aan elkaar te maken met de koppelrits. Afmeting:140x200 t/m 260x220 cmTijk: 100% perkal katoenAnti-allergisch:neeVulling:100% zuivere scheerwol Levertijd:                                          1 tot 15 werkdagen

  Vanaf € 209,00

  Pullman Boxspring Charlotte
  Boxspring Charlotte "Een Chique boxspring met een unieke uitstraling.''De Pullman Boxspring Charlotte heeft royaal gebogen hoofdbord. Deze Boxspring Charlotte is een fantastische eyecatcher in uw slaapkamer. De hoogte van dit hoofdbord is ca. 114 cm. De breedte is aan beide zijden 20 cm breder dan de bestelde maat. De dikte is ca. 15 cm. De Pullman Charlotte boxspring kunt u helemaal naar wens samenstellen. Kies zelf het model hoofdbord, topper, voetbord, het materiaal, de kleuren en accessoires. U zult merken dat een Pullman boxspring u een ongekend comfort geeft. Ieder onderdeel van een Pullman boxspring wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop, door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier. Uiteraard is de Pullman boxspring Nashville ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Vanaf € 4.198,00