Pullman Silverline Luxury Matras

Vanaf € 949,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Silverline Luxury Matras


  De Pullman Silverline Luxury is voorzien van een 7-zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren, afgedekt met natuurlatex en een jute drukverdeler. Door de afdeklaag van natuurlatex past het Pullman matras zich optimaal aan naar uw lichaam en geeft het een goede ventilatie. Door het gebruik van de 7-zone pocketvering geeft het Pullman Silverline Luxury matras ondanks de zachte toplaag toch een goede ondersteuning over het gehele ligoppervlakte. En dankzij de stretch tijk ervaart u nog meer comfort.

  Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. Al meer dan 75 jaar staat Pullman garant voor Nederlandse topkwaliteit. Het Pullman Silverline Luxury matras kan op iedere bedbodem geplaatst worden, ook op elektrisch verstelbare bodems. Het is mogelijk om een antiallergische uitvoering te kiezen. Standaard wordt dit Pullman matras geleverd met doorgestikt wol, zijde en katoen. Kiest u voor de antiallergische uitvoering dan is de stiksel voorzien van een zacht en veerkrachtig comfortfill.


  Specificaties

  Matras hardheden: Standard en firm
  Matras kern: Nageharde (geneste) veren
  Matras afdeklaag: Natuurlatex comfortlaag en jute drukverdeler
  Aantal comfortzones: 7 comfortzones
  Tijk afritsbaar: Nee
  Tijk wasbaar: Nee
  Anti-allergisch: Optioneel
  Hoogte: Ca. 24 cm
  Breedte: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180
  Lengte: 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Ja, matras is voorzien van ventilatierooster
  Handvatten: Ja, horizontaal
  Maximale belasting: Standaard t/m 80kg, Firm 70 t/m 100kg en buikslapers
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: Ja, 60 dagen € 85,00 
  Garantie: 5 jaar volledig
  Optioneel: Als anti-allergische uitvoering leverbaar
  Levertijd: 4 tot 6 weken (afhankelijk van de maat) 90x200/210 op voorraad

  Pluspunten: 
  + Veel comfort
  + Natuurlatex in de comfortlaag
  + Nederlands product

  Vraag en antwoord
  Is natuurlatex minder warm dan gewone latex?

  Ja, door het gebruik van natuurlatex is het Pullman Silverline Luxury matras ook goed vocht en temperatuur regulerend. Hierdoor zult u het minder snel warm hebben dan bij een matras wat is afgedekt met gewone latex en pocketvering. Het Pullman Silverline Luxury matras mag ook gekeerd en gedraaid worden omdat deze aan beide zijden is afgedekt met de natuurlatex. Door het gebruik van zeven verschillende zones die vanuit het midden zijn opgebouwd biedt het Pullman matras altijd de juiste ondersteuning waar nodig. Zo is het Pullman Luxury matras bij de schouderzone een stuk soepeler dan bij de heupzone. Bij de heupzone wordt meer tegendruk verlangt omdat dit het zwaarste punt van het menselijk lichaam is.

  Wat is natuurlatex?

  Natuurlatex is een latex waarbij er meer dan 85% natuurlijk rubber aanwezig is. 100% latex is vloeibaar waardoor er altijd een percentage bindmiddel toegevoegd zal worden om de latex te kunnen verwerken. Door het hoge aandeel natuurlijk rubber neemt natuurlatex beter vocht en warmte op in vergelijking met gewone latex.

  Hoe zijn de pocketveren van de Silverline matrassen opgebouwd?

  De Silverline PremierExcellence en Luxury zijn samengesteld met een pocketveerinterieur in een honingraat. Ook wel Advanced pocket genaamd. Dit is een enkele veer verpakt in een zakje. De silverline matrassen hebben 7 zones, zo is de schouderzone soepel en de heupzone wat dikker waardoor deze op de juiste plekken meer ondersteuning geeft.  

  Garantie

  Pullman geeft op hun Silverline matrassen 5 jaar volledige garantie. Contourvorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2cm, na 5 jaar onder contourvorming.

  Onderhoud van het Pullman Silverline Luxury matras

  Het is verstandig om uw Pullman Luxury matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het Pullman matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw Pullman Silverline Luxury matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw Pullman matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw Pullman Luxury matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en hoeslaken.

  Worden de Pullman matrassen in Nederland geproduceerd?

  Alle matrassen worden in de fabriek van Pullman in Vroomshoop, Nederland geproduceerd. Pullman werkt bijna niet met voorraden. Alle Pullman matrassen worden per order geproduceerd. Hierdoor is het mogelijk dat er wisselende levertijden beschikbaar zijn.

  Kan ik mijn Pullman Silverline Luxury ook in de damast uitvoering krijgen?

  Helaas is het niet mogelijk om de Silverline serie geleverd te krijgen met een damasten tijk. Deze is alleen leverbaar op de Goldline serie.

  Klik hier om de complete Pullman boxspring collectie te bekijken.