Pullman

Pullman Silverline Luxury Matras

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Pullman Silverline Luxury Matras

Pullman Silverline Luxury Matras

De Pullman Silverline Luxury is voorzien van een 7 zone Advanced pocket-interieur met geneste, geharde veren. Afgedekt met natuurlatex en een jute drukverdeler. Alle Silverline matrassen zijn voorzien van Sensity; een behandeling met probiotica op natuurlijk wijze, voor een blijvend hygiënische en frisse slaapomgeving. Het merk Pullman is gevestigd in het Nederlandse Vroomshoop. Al meer dan 75 jaar staat Pullman garant voor Nederlandse topkwaliteit. Het Pullman Silverline Luxury matras kan op iedere bedbodem geplaatst worden.Klik hier om de complete Pullman boxspring collectie te bekijken.

 

*

Matras:

Pullman Silverline Luxury

 

Matras tijk:

Elastische stretch

 

Matras comfortlaag:

Natuurlatex

 

Matras kern:

Elektro-thermisch geharde geneste Advanced pocketveren

 

Matras zones:

7

 

Matras dikte:

24 cm

 

Matras stevigheid:

- Standard (-75 kg)

- Firm (+75 kg en buikslapers)

 

Matras 

anti-allergisch:

Het is mogelijk om voor een anti-allergische uitvoering te kiezen. Standaard wordt dit matras geleverd met een doorstikking van wol, zijde en katoen. Kiest u voor de anti-allergische uitvoering dan is de doorstikking voorzien van een zacht en veerkrachtig comfortfill.

*

Levertijd:

4 tot 6 weken

 

 

 

Advies

De Pullman Silverline Luxury matras heeft een afdeklaag van natuurlatex waardoor deze zich optimaal aanpast naar uw lichaam. Door het gebruik van de advance pocketvering geeft het matras ondanks de zachte toplaag toch een goede ondersteuning over het gehele ligoppervlakte.

 

Door het gebruik van natuurlatex is het matras ook goed vocht en temperatuur regulerend hierdoor zult u het minder snel warm hebben dan bij een matras afgedekt met gewone latex en pocketvering. Het silverline luxury matras mag ook gekeerd en gedraaid worden omdat deze aan beide zijden is afgedekt met de natuurlatex. Door het gebruik van zeven verschillende zones die vanuit het midden zijn opgebouwd biedt het matras altijd de juiste ondersteuning waar nodig. Zo is het matras bij de schouderzone een stuk soepeler dan bij de heupzone. Hier wordt meer tegendruk verlangt omdat dit het zwaarste punt van het menselijk lichaam is.

Garantie

Pullman geeft op hun Silverline matrassen 5 jaar volledige garantie. Ligplek Vorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm  na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2 cm na  5 jaar onder ligplek vorming.

Onderhoud van het matras

Het is verstandig om uw Pullman matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en goede hoeslakens.

Vraag en antwoord

Worden de Pullman matrassen echt in Nederland geproduceerd?

Alle matrassen worden in de fabriek van Pullman in Nederland geproduceerd. Zij hebben hier ook geen voorraden liggen. Alle matrassen worden per order geproduceerd. Hierdoor is het mogelijk dat er wisselende levertijden beschikbaar zijn.

Wat is natuurlatex?

Natuurlatex is een latex waarbij er meer dan 85% van natuurlijk rubber aanwezig is. 100% latex is vloeibaar hierdoor zal er altijd een percentage bindmiddel toegevoegd worden om de latex te kunnen verwerken. Door het hoge aandeel natuurlijk rubber neemt natuurlatex beter vocht en warmte op in vergelijking met gewone latex.

Kan ik mijn Pullman Silverline Luxury ook in de damast uitvoering krijgen?

Helaas is het niet mogelijk om de Silverline serie geleverd te krijgen met een damasten tijk.

Deze is alleen leverbaar op de Goldline serie.

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Pullman Silverline Luxury Matras wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Pullman Silverline Luxury Matras stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Pullman Silverline Luxury Matras in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »