Auping Dekbed Nest - Spring/Fall

Vanaf € 329,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Dekbed Nest - Spring/Fall


  Het Auping Nest enkel dekbed is gevuld met gevuld met 90% gerecyclede dons en 10% gerecyclede veertjes (GRS gecertificeerd) en is heerlijk licht en luchtig. Deze variant is afgestemd op het Nederlandse klimaat en daardoor het hele jaar door comfortabel. Heeft u het niet snel te koud of te warm? Dan is dit enkele dekbed dons perfect voor u.

  Een donzen dekbed voelt zacht en licht aan. Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons blijft zitten, wordt deze opgewarmd door uw lichaamswarmte. Daarnaast geeft het te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat.
  Auping Nest dekbed
  Vulling: 90% gerecyclede dons en 10% gerecyclede veertjes, GRS gecertificeerd en voldoet hiermee aan het internationaal keurmerk voor gerecyclede materialen.

  Tijk: 100% biologische katoen, voorzien van knoopsgaten.
  Vulgewicht: +/- 175 gram/m2
  Uitvoering: Enkel dekbed (Spring/Fall)
  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan en luchten. 

  Bijbehorende producten

  Auping kussen Nest
  Auping kussen NestHet Auping Nest hoofdkussen is goed gevormd en gevuld kussen. Deze is gevuld met 70% gerecyclede dons en 30% gerecyclede veertjes (GRS gecertificeerd). Deze combinatie materialen zijn erg flexibel en biedt daardoor een goede ondersteuning aan uw nek en hoofd.  Dit is een ideaal Auping kussen voor mensen die een kussen willen dat maximale ondersteuning biedt maar ook zijn vorm behoud.

  Vanaf € 129,00

  Auping Dekbed Cloud - Summer
  Auping Dekbed Cloud- SummerHet Auping Cloud zomerdekbed is gevuld met 100% Mazurische ganzendons (RDS gecertificeerd) en is heerlijk licht en luchtig. Dit Auping Cloud zomerdekbed is ideaal voor warme nachten of mensen die het snel warm hebben.Een donzen dekbed voelt zacht en licht aan. Dons is een natuurlijke vulling dat zeer goed warmte kan reguleren. Doordat er lucht tussen de dons blijft zitten, wordt deze opgewarmd door jouw lichaamswarmte. Daarnaast geeft het te veel aan warmte ook weer snel af. Dons heeft zeer goede isolerende en vochtregulerende eigenschappen. De hoeveelheid dons in dit dekbed zorgt voor een comfortabel en constant slaapklimaat.

  Vanaf € 329,00

  Auping Boxspring Original Wink
  Auping Boxspring Original WinkDe Original Wink, een eigenwijs hoofdbord met een knipoog.De Original boxspring heeft een tijdloos ontwerp met veel aandacht voor detail en een superieure afwerking. De poten van de Original boxspring zijn zo geplaatst dat de boxspring een beetje lijkt te zweven.Een Auping boxspring kunt u helemaal naar wens samenstellen. U heeft niet alleen de keuze uit het hoofdbord Wink maar u kunt kiezen uit 8 verschillende hoofdborden en 95 verschillende stofkleuren, 10 verschillende kleuren voor de poten en één voetbord. Zo slaapt u altijd koninklijk op een boxspring van Auping. Door de juiste samenstelling van de spiraalbodem, pocketveren en matras zorgt dit samen voor een goede ondersteuning en ventilatie waardoor u kunt vertrouwen op een goede nachtrust.Het hoofd en voetbord staan rechtstreeks op het frame, waardoor de vloer vrij blijft. Hoofdbord Wink is een eigenwijs hoofdbord met een knipoog. Het hoofd en voetbord wordt gestoffeerd in het naaiatelier van Auping in Deventer.De 8 verschillende hoofdborden hebben een uitstraling van design tot klassiek en kunnen worden gecombineerd met het voetbord ‘Siena’. Dit voetbord is recht en tijdloos, hierbij heeft u de keuze 2 verschillende hoogtes voor het voetbord.Wilt u een elektrisch verstelbare Auping boxspring? Dat kan, uiteraard is de boxspring Original Wink ook als elektrisch verstelbare boxspring te verkrijgen.

  Vanaf € 3.095,00