Avek

Avek Boxspring Fier Flak


Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Avek Boxspring Fier Flak

Comfort en design staat voor de Avek boxspring Fier line, de naam Fier is een ander woord voor trots. De Fier is een bijzondere boxspring waarbij slaapcomfort hand in hand gaan. De Fier is verkrijgbaar met drie achterwandvarianten; Flak, Line en de Styl.

Het ontwerp van de Fier bestaat uit unieke designelementen. De boxspring heeft een luchtige uitstraling door zijn opvallende ‘black chrome' designpoten met een hoogte van 15 cm en een zwevende achterwand. Door de iets hogere bedpoten en de zwevende achterwand kunt u makkelijk schoonmaken onder uw bed. U kunt bij de Fier uiteraard kiezen uit een groot aantal fraaie stoffen en kleuren, zo stelt u uw boxspring samen naar uw eigen smaak.

Door de dwarsgespannen spiraalbodem in de box ervaart u met de Fier optimale ventilatie. De extra open structuur van het spiraalnetwerk laat uw bed optimaal ‘ademen'. Een goede ventilatie van uw bed is erg belangrijk voor de kwaliteit van uw nacht. In een goed ventilerend bed ervaart u minder snel een klam gevoel, slaapt u prettiger en ontwaakt u heerlijk fris!

Zowel het matras als het topmatras zijn voorzien van ergonomische comfortzones. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam beter wordt ondersteund en kan wegzakken op de plekken waar dat nodig is.

Boxspring Fier is beschikbaar in een vaste of elektrisch verstelbare uitvoering. Bij een elektrisch verstelbare Fier brengt u het bed eenvoudig in elke gewenste positie via de draadloze RF afstandsbediening. Heerlijk als u in bed wilt lezen of wilt ontspannen.

Ongeveer een derde van ons leven brengen we slapend door. Daardoor is een goede nachtrust onmisbaar voor uw geestelijke en lichamelijke gezondheid. Het is zelfs een van onze eerste levensbehoeften. Een bed dat past bij u en uw slaapwensen is dus geen overbodige luxe.

Omschrijving

Boxspring Fier

Totale bedhoogte

Ca. 66 cm

Ventilatie

Geïntegreerde spiraalbodem

Vering in de box

Pocketvering, 5 zones

Boxhoogte incl. pootjes

Ca. 38 cm

Matrashoogte

Ca. 18 cm

Matraskern

Pocketvering, 5 zones

Aantal slags pocketvering

6 slagen

Thermish geharde veren

Ja

Afdekking matras

OptiFoam koudschuim

Comfort matras

Standaard, stevig of extra stevig

Topperhoogte

Ca. 10 cm

Topperkern standaard

OptiFoam koudschuim

Topperkern optioneel

Innerzone latex

Topperhoes

100% anti-allergeen

Topperhoes optioneel

Verkoelende Coolrest stof aan 1 zijde

Splittopper optioneel

Voorzien van split in het hoofdeind

Topperhoes afritsbaar

Ja, chemisch reinigen mogelijk

Box uitvoeringen

Vast of elektrisch verstelbaar

Verstelbare box

Via draadloze RF afstandsbediening

Afmetingen box en (top) matras

Breedtematen 80, 90, 100, 160, 180, 200 cm
Lengtematen 200, 210, 220 cm

Achterwanden hoogte

Standaardhoogte 95 cm, gemeten vanaf de vloer ca. 108 cm

Accessoires & opties

Hocker, afmeting 60x40x40 cm (hxbxd)
LED leeslampjes bovenzijde
Sensor lampjes voor in-/uitstappen
Voetverwarming in matras
Achterwand in speciale afmetingen

Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Avek Boxspring Fier Flak wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Avek Boxspring Fier Flak stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Avek Boxspring Fier Flak in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »