Avek Boxspring Fier Line

Vanaf € 3.995,00

Stel dit product zelf samen

  Avek boxspring Fier Line


  Comfort en design staat voor de Avek boxspring Fier line, de naam Fier is een ander woord voor trots. De Fier is een bijzondere boxspring waarbij slaapcomfort hand in hand gaan. De Fier is verkrijgbaar met drie achterwand-varianten; Flak, Line en de Styl.

  Door de samenwerking met designer Hans Daalder bestaat het ontwerp van de Fier uit unieke designelementen. De boxspring heeft een luchtige uitstraling door zijn opvallende ‘black chrome' designpoten met een hoogte van 15 cm en een zwevende achterwand. Door de iets hogere bedpoten en de zwevende achterwand kunt u makkelijk schoonmaken onder uw bed. U kunt bij de Avek Fier uiteraard kiezen uit een groot aantal fraaie stoffen en kleuren, zo stelt u uw boxspring samen naar uw eigen smaak.

  Door de dwarsgespannen spiraalbodem in de box ervaart u met de Fier optimale ventilatie. De extra open structuur van het spiraalnetwerk laat uw bed optimaal ‘ademen'. Een goede ventilatie van uw bed is erg belangrijk voor de kwaliteit van uw nacht. In een goed ventilerend bed ervaart u minder snel een klam gevoel, slaapt u prettiger en ontwaakt u heerlijk fris!

  Zowel het matras als het topmatras zijn voorzien van ergonomische comfortzones zodat uw lichaam beter wordt ondersteund en kan wegzakken op de plekken waar dat nodig is.

  Boxspring Fier is beschikbaar in een vaste of elektrisch verstelbare uitvoering. Bij een elektrisch verstelbare Fier brengt u het bed eenvoudig in elke gewenste positie via de draadloze RF afstandsbediening. Heerlijk als u in bed wilt lezen of wilt ontspannen.


  Specificaties

  Totale bedhoogte : Ca. 66 cm
  Ventilatie: Geïntegreerde spiraalbodem
  Vering in de box: Pocketvering, 5 zones
  Aantal slags pocketvering: 6 slagen
  Thermish geharde veren: ja
  Topperhoogte: Ca. 10 cm
  Comfort matras: Standaard, stevig of extra stevig
  Topperkern standaard: OptiFoam koudschuim
  Topperkern optioneel: Innerzone latex
  Levertijd: 6-7 weken
  Overige specificaties
  • Topperhoes: 100% anti-allergeen
  • Topperhoes optioneel: Verkoelende Coolrest stof aan 1 zijde
  • Splittopper optioneel: Voorzien van split in het hoofdeind
  • Topperhoes afritsbaar: Ja, chemisch reinigen mogelijk
  • Box uitvoeringen: Vast of elektrisch verstelbaar
  • Verstelbare box: Via draadloze RF afstandsbediening
  • Afmetingen box en (top) matras: Breedtematen 80, 90, 100, 160, 180, 200 cm
  • Lengtematen: 200, 210, 220 cm
  • Achterwanden hoogte: Standaardhoogte 95 cm, gemeten vanaf de vloer ca. 108 cm

  Accessoires & opties: 
  • Hocker, afmeting 60x40x40 cm (hxbxd)
  • LED leeslampjes bovenzijde
  • Sensor lampjes voor in-/uitstappen
  • Voetverwarming in matras
  • Achterwand in speciale afmetingen

  Avek kwaliteitsbedden uit Nederland
  Sinds 1927 is het merk Avek actief in de beddenbranche. Sindsdien produceren zij bedden en matrassen van hoogstaande kwaliteit. Vanuit het noordelijk gelegen Surhuisterveen produceert Avek nagenoeg als in eigen beheer. Zo bezit Avek over een eigen schuimerij. Hier worden alle schuimen geproduceerd naar eigen inzicht waardoor zij topkwaliteit kunnen garanderen. Met modellen als de Ninety, 1927, Fier, Styl, Simmer en Noflik heeft Avek voor iedereen een boxspring qua uitstraling en portemonnee.
  Met jarenlange ervaring en kennis produceert Avek betrouwbare boxsprings van topniveau!

  Onderhoud

  Het wordt aangeraden uw Avek boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Avek boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel.
  Hierdoor heeft het stof van uw boxspring het minst te lijden.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houd u uw Avek boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekend dat wij u adviseren om regelmatig de matrassen en toppers te keren en draaien.

  Bella Donna topper hoeslaken

  Bella Donna Piccola Topper Hoeslaken
  Bella Donna Piccola hoeslaken (topper hoeslaken)De  speciale jersey-katoenen Bella Donna Piccola topper hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna topper hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna Piccola topper hoeslakens hebben een hoekhoogte van 30 cm en zijn rondom voorzien van een een ruime instopstrook. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger.

  Vanaf € 67,50