Avek

Avek matras Prata Type 600

Informeer naar de scherpste prijs!

Bel 073-5470153 of mail ons.

Meer lezen

You must have JS enabled!
Product informatie

Avek Prata 600 Matras

Hou je van een iets steviger matras? Dan zijn de Prata matras een goede keus voor jou. Je ligt net iets steviger en dankzij een pocketkern met 7 ergonomische comfortzones wordt je hele lichaam optimaal ondersteund. Comfort, ventilatie en drukverdeling staan hierbij centraal. De Prata matras is jouw garantie voor een gezonde nachtrust.

De Avek Prata 600 is net wat koeler qua temperatuur dan het model Prata type 500.

De Avek Prata biedt een uitstekend geventileerde en gezonde nachtrust. De hoogwaardige pocketveren zorgen voor een goede doorluchting, en het bandstaal rondom de kern geeft extra stabiliteit. Prata is speciaal ontworpen voor liefhebbers van een iets robuuster matras. Door de vele keuzes in extra royale afdeklagen wordt slapen op een Prata matras bovendien heel persoonlijk.

Je kunt voor jouw Prata matras kiezen uit een standaard, stevige of extra stevige uitvoering.

Jouw lichaam wordt op een Prata matras optimaal ondersteund door 7 ergonomische comfortzones en maar liefst 400 veren per m². Elke veer is afzonderlijk verpakt in een zakje (pocket). Hierdoor kunnen ze afzonderlijk van elkaar bewegen, en bieden ze een goede puntelasticiteit. De sterk ventilerende materialen in de Prata matras zorgen voor een optimaal bedklimaat en een goede doorluchting. Hierdoor gaat het matras langer mee. Jouw garantie voor jarenlang een gezonde nachtrust.

OMSCHRIJVING

MATRAS PRATA

Matrashoogte in cm

ca. 25

Matraskern

Pocketvering, 7 zones

Aantal slags pocketvering

7

Aantal veren per m2

400

Thermisch gehard

ja

Bandstaal rondom kern

ja

Afdekking matras opties

Climalatex met gel-deeltjes (type 600)

Matrascomfort

standaard, stevig, extra stevig

Handgrepen aan tijk

ja

Ventilatieroosters in tijk

ja

Tijkvulling

zuiver scheerwol

Afritsbare tijk

ja

Keerbare matras

ja

Geschikt voor diverse bedbodems

ja, advies boxspring, spiraal en lattenbodem

Bijzonderheden

Optimaal bedklimaat, stevig ligcomfort


Bestel informatie

Snelle en gratis levering

De meeste artikelen zijn in de meeste gevallen snel leverbaar. Dit komt doordat veel van onze artikelen op voorraad worden ingekocht. Uw Avek matras Prata Type 600 wordt bovendien gratis geleverd.

Vragen over voorraad en levertijd?

U kunt ons bereiken op 073 - 5470153 of mailen naar web@boonmanbedden.nl

Vragen over dit product?

Wij doen onze uiterste best om zoveel mogelijk informatie voor uw gemak online te plaatsen. Toch kan het voorkomen dat u nog een vraag heeft. In dat geval kunt u rechtstreeks contact met ons opnemen.

Vraag over Avek matras Prata Type 600 stellen »

Gratis levering en montage*

Op de gewenste datum komen onze deskundige monteurs uw bestelling gratis leveren en monteren. Bovendien geven ze een onderhoudsadvies en een demonstratie van eventuele elektrische onderdelen.

* Uitgezonderd van Sale artikelen

Bekijk Avek matras Prata Type 600 in een showroom

We heten u welkom in één van onze showrooms voor een vrijblijvend en deskundig slaap- en of interieuradvies. Onder het genot van een kopje koffie of thee laten we u graag onze selectie van o.a. traagschuim matrassen, pocketvering matrassen en waterbedden.

In onze showroom in Schijndel vindt u 1200 M2 aan slaapkamerartikelen zoals Eastborn, Pullman, Auping bedden, Auping matrassen, M Line matrassen, Avek, Caresse boxsprings, Tempur matrassen en ledikanten.

Bekijk onze vestigingen »