Voorraadmodel
Snelle levering!

M line Cool Motion 7 matras - Voorraadmodel

Vanaf € 2.099,00 € 1.448,31

Stel dit product zelf samen
  M line Cool Motion 7 matras - Nieuw in de verpakking

  In het Cool Motion M line 7 matras worden de nieuwste technieken op slaapgebied met elkaar gecombineerd. De visco-elastische toplaag van het M Line 7 matras zorgt voor een optimale ondersteuning van uw lichaam, terwijl de schuimballen in de dynamic support laag uw mobiliteit op het M Line matras mogelijk maken. Door gebruik te maken van deze schuimballen in een cilindrische uitsparing en de zeer open-cellige Air Release tussenlaag, is ventilatie en vochtafvoering van de Cool Motion 7 geoptimaliseerd. De zonering van het M-Line 7 matras komt tot uiting in de onderlaag met pocketvering, waarbij de 7 zones van de body-adapt cover zorgen voor een totale ondersteuning van de contouren van het lichaam.

  De toplaag en de pocketveren van de M line Cool Motion 7 zijn wat ‘softer’ dan die van de M line Cool Motion 8..

  De M line Cool Motion 7 bevat een 7-zone pocketvering welke het lichaam ondersteunen op de juiste plaatsen. Het matras kan qua hoogte gecombineerd worden met de Cool Motion 5 6.

  M line matrassen zijn genummerd van 1 tot en met 8. Deze worden opgedeeld in setjes van 2. Per set gaat het om hetzelfde M line matras alleen is het oneven nummer het zachtste matras en is het even nummer een stevigere uitvoering. Het matras M line Cool Motion 8 is door de "firm" toplaag wat steviger dan de M line Cool Motion 7 matras.


  Specificaties

  Matras hardheden: Cool Motion 7: zachte uitvoering / Cool Motion 8: stevige uitvoering
  Matras kern: Geprofileerd HR schuim, Clima support
  Matras afdeklaag: Visco-elastisch schuim (niet geprofileerd)
  Levertijd: 1-3 werkdagen
  Aantal comfortzones: 7 comfortzones, 7 zones pocketveer
  Tijk wasbaar: Ja op 60 graden wasbaar
  Anti-allergisch: Ja
  Hoogte: 26 cm
  Breedte: 70, 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180, 200
  Lengte: 190, 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Air release laag zorgt voor extra ventilatie
  Tijk afritsbaar: Ja
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: 100 dagen € 60,00
  Garantie: 10 jaar, 5 jaar volledig daarna afbouwend

  Pluspunten: 
  + Heel goede ondersteuning
  + Uitmuntende ventilatie
  + Uitmuntende drukverdeling

  Onderhoud
  Om uw M-line matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op.

  Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw M line Cool Motion 7 matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.
  Een matras gaat ongeveer tussen de 10 à 12 jaar mee. Ook uit hygiënisch oogpunt is het dan raadzaam om deze te wisselen.