Pullman Original Elan Matras

Vanaf € 1.395,00

Stel dit product zelf samen

  Pullman Original Elan Matras


  Fit ontwaken met Pullman Matras Original Elan. Het natuurlatex geeft het Pullman matras een soepele touch en een aangenaam bedklimaat. De Pullman matraskern heeft een gezoneerde nageharde InSide pocketvering en is van rand tot rand geveerd en rondom voorzien van bandstaal. De Pullman matrassen zijn voorzien van een unieke extra soepele schoudercomfortzone. De hoogte van het Pullman Elan matras is 27cm.

  De comfortlaag van het Pullman Elan matras bestaat uit natuurlatex en is voorzien van een jute drukverdeler. De damast tijk is behandeld met een Sensity® behandeling en is doorgestikt met een mix van wol, zijde en katoen. Ook optioneel leverbaar als antiallergisch. Bij het confectioneren is gebruik gemaakt van een ambachtelijk genopte afwerking met luxe horizontale handgrepen en ventilatieroosters aan de zijkant van het Pullman matras.

  Ervaar met de Pullman Original matrassen een nieuwe slaapbeleving. Alle Pullman Original matrassen worden uitgevoerd met de nageharde inside pocketvering. Zo zorgen de veren voor een perfecte ondersteuning en passen zich aan op uw lichaam. De buitenste veer vormt zich snel en soepel naar uw lichaamscontouren, terwijl de binnenste veer alleen reageert op die plaatsen waar uw lichaam meer ondersteuning verdient. Ook zijn Pullman Original matrassen van rand tot rand geveerd. Dit zorgt voor een subliem ligcomfort over de gehele breedte van uw bed. Kortom Pullman matrassen zijn met veel zorg en uiterste precisie ontworpen en samengesteld.


  Specificaties

  Matras hardheden: Standard en firm
  Matras kern: Nageharde inside pocketvering met extra soepele schouderzone
  Matras afdeklaag: Natuurlatex comfortlaag en jute drukverdeler
  Aantal comfortzones: U maakt eigen comfortzones door de inside pocketveer
  Tijk afritsbaar: Nee
  Tijk wasbaar: Nee
  Anti-allergisch: Optioneel
  Hoogte: Ca. 27 cm.
  Breedte: 80, 90, 100, 120, 140, 160, 180
  Lengte: 200, 210, 220
  Overige specificaties
  Ventilatie: Ja, matras is voorzien van ventilatierooster
  Handvatten: Ja, horizontaal
  Maximale belasting: Standaard t/m 80kg, Firm 70 t/m 100kg
  Geschikt voor verstelbare bodems: Ja
  Omruilgarantie: Ja, 60 dagen € 85,00 
  Garantie: 5 jaar volledig
  Optioneel: Als anti-allergische uitvoering leverbaar

  Pluspunten: 
  + Tijk bestaande uit damast met wol, zijde en katoen,
  + Matras past zich aan, aan de persoon
  + Natuurlatex geeft extra ventilatie en comfort
  + Nederlands product

  Vraag en antwoord
  Garantie Pullman Elan Matras

  Pullman geeft op hun Original matrassen 5 jaar volledige garantie. Contourvorming valt niet onder deze garantie. Pullman verstaat een hoogteverlies van maximaal 1.5cm na 1 jaar en een hoogteverlies van maximaal 2cm, na 5 jaar onder contourvorming.

  Onderhoud van het Pullman Elan matras

  Het is verstandig om uw Pullman Elan matras in de eerste 3 maanden iedere twee weken te keren en te draaien. Dit zorgt ervoor dat u alle veren optimaal belast en het Pullman matras zich het snelste aanpast aan uw lichaam. Na deze 3 maanden is het voldoende om uw Pullman Elan matras iedere 2 maanden te keren en te draaien. Door het gebruik van de probiotica wordt er afgeraden om uw Pullman matras te stofzuigen. Wanneer u dit doet zal de werking van de probiotica vermindert worden en minder lang meegaan. Daarnaast is het van belang uw Pullman Elan matras goed tegen vocht te beschermen. Dit kan het beste door het gebruik van een goede molton en een hoeslaken.

  Hoe werkt een Inside pocketvering?

  De Original matrassen Elan, Evoke en Elect zijn samengesteld met een Inside pocketveerinterieur. Dit wil zeggen dat er een veer in een veer is verpakt in een zakje. De buitenste veer steekt 2cm boven de binnenste veer uit. Dit wordt geactiveerd als u er op gaat liggen of zitten. Hierdoor creëert u een stabiele ligging waarbij u uw eigen zones creëert.

  Is de Pullman Original serie geschikt om op een elektrische bodem te gebruiken? 

  Ja, alle matrassen van Pullman zijn geschikt voor het gebruik op een elektrisch verstelbare bedbodem. Door het gebruik van thermisch nageharde pocketveren ontstaan er geen problemen met het Pullman matras door het gebruik van een elektrische bed bodem.