Pullman Boxspring Charlotte

Vanaf € 4.098,00

Stel dit product zelf samen

  Boxspring Charlotte "Een Chique boxspring met een unieke uitstraling.''

  De Pullman Boxspring Charlotte heeft royaal gebogen hoofdbord. Deze Boxspring Charlotte is een fantastische eyecatcher in uw slaapkamer. De hoogte van dit hoofdbord is ca. 114 cm. De breedte is aan beide zijden 20 cm breder dan de bestelde maat. De dikte is ca. 15 cm. De Pullman Charlotte boxspring kunt u helemaal naar wens samenstellen. Kies zelf het model hoofdbord, topper, voetbord, het materiaal, de kleuren en accessoires. U zult merken dat een Pullman boxspring u een ongekend comfort geeft. 

  Ieder onderdeel van een Pullman boxspring 
  wordt met de hand gemaakt in Vroomshoop, door vakmensen met passie voor het vak, oog voor detail en die werken aan de hoogste kwaliteitsstandaarden. Dat geeft een Pullman de garantie van jarenlang plezier. 

  Uiteraard is de Pullman boxspring Nashville 
  ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  Specificaties

  Design: Meer dan 40 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren
  Hoofdbord: 10 soorten hoofdborden mogelijk, van strak tot gebogen
  Comfort: Samenstellen met Goldline en Silverline matrassen van Pullman / Unieke pocketveren die meebewegen met uw lichaam en slaaphouding / De afwerking van de matras is van hoog niveau door Damast en Stretch.
  Handgemaakt: Alle onderdelen van een Pullman bed wordt met de hand gemaakt
  Gezond slapen: De tijk van de Goldline en Silverline zijn behandeld met een speciale coating / De probiotica zorgt op een natuurlijke wijze bij aan een blijvende hygiënische en frisse slaapomgeving
  Accessoires: Private light, Hocker Terra Nova, Bedlampjes, diverse voetenbanken.
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk, in standaard en firm
  Omruilgarantie: 60 dagen vanaf de levering, eerste keer ruiling €85,- per matras
  Levertijd : 6 - 7 weken
  Advies
  De Pullman Charlotte is een kwalitatieve boxspring. Dit is te danken aan het Pullman pocketvering- interieur. Al in 1865 creëerde George Mortimer Pullman zijn concept voor verende ondersteuning van bedden in treincoupes. Dit vormt tot vandaag de dag nog steeds de basis voor iedere Pullman boxspring. Daarboven op ligt een Pullman matras. Dat matras kunt u laten stofferen of u kiest een standaard matras van pullman.
  Als u ervoor kiest om uw matras mee te stofferen dan komt daarboven op nog een topper van Pullman. De pocketvering in zowel de boxspring als het matras zorgen voor een nog betere luchtcirculatie en geven de veren de juiste ondersteuning aan uw lichaam.
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Pullman boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Pullman boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Pullman boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw Pullman matras en boxspring. Dit vermindert het ventilatievermogen.

  Garantie

  Bij Pullman zijn ze overtuigd van de kwaliteit van de bedden. Daarom krijgt u op de boxspringframes 25 jaar garantie op frame- of draadbreuk.

  Bijbehorende producten

  Texeler Hoofdkussen Soezz Bovenste Beste
  Texeler Bovenste Beste hoofdkussen

  Vanaf € 129,00

  Bella Donna Hoeslaken
  Bella Donna HoeslakensDeze speciale Jersey-Katoenen Bella Donna hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De Bella Donna hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en voelt zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft! De Bella Donna hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle soorten matrassen met een hoogte tot 40 cm. Bella Donna hoeslakens mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger. 

  Vanaf € 54,95