Auping Boxspring Original Line

Vanaf € 3.645,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Boxspring Original Line


  De Auping Original Line met haar unieke signatuur, geeft uw slaapkamer een aangename uitstraling. 
  De Auping boxspring kunt u helemaal naar wens samenstellen. Kies zelf het model hoofdbord (keuze uit acht verschillende hoofdborden), het materiaal, de kleuren en accessoires.

  De verfijnde poten geven het design van de Auping Boxspring Original Line een luchtige uitstraling terwijl de 
  spiraalbodem voor een stevige basis zorgt. Het hoofd- voetenbord staan rechtstreeks op het frame, waardoor de vloer dus vrij blijft. Het Auping hoofdbord Line is een zacht, rechthoekig hoofdbord met verticaal doorgestikte lijnen. Uiteraard is deze Line Auping Orginal boxspring ook als elektrisch verstelbaar te verkrijgen.

  De Original boxspring heeft een tijdloos ontwerp met veel aandacht voor detail en een superieure afwerking. De poten van de Original boxspring zijn zo geplaatst dat de boxspring een beetje lijkt te zweven.
  De Line boxspring kunt u helemaal naar wens samenstellen. U heeft niet alleen de keuze uit het hoofdbord Line maar u kunt kiezen uit 8 verschillende hoofdborden en 95 verschillende stofkleuren, 10 verschillende kleuren voor de poten en één voetbord. Zo slaapt u altijd koninklijk op een boxspring van Auping. Door de juiste samenstelling van de spiraalbodem, pocketveren en matras zorgt dit samen voor een goede ondersteuning en ventilatie waardoor u kunt vertrouwen op een goede nachtrust.

  Specificaties

  Design: 95 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren en 8 hoofdborden
  Comfort: Samenstellen met alle soorten (gestoffeerde) matrassen en toppers | Verschillende elektrische bodems optioneel
  Hoofdbord: 8 verschillende hoofdborden, van strak of juist met een motief
  Wasbare Tijk: Ja mogelijk bij tijk Breeze | De Nature tijken kunnen alleen chemisch worden gereinigd.
  Omruilgarantie: 90 dagen vanaf de levering, eerste keer ruiling kosteloos.
  Accessoires: Pixel nachtkastje, Hocker rond
  Advies
  De Auping Original boxspring is een degelijke boxspring. Op het Auping spiraalbodem liggen de twee boxen, daarboven op ligt een Auping matras. Dat Auping matras kunt u laten stofferen of houdt het wit.  Als u ervoor kiest om uw matras mee te stofferen (een echt Auping boxspring matras) dan komt daarboven op nog een topper. De Auping spiraalbodem is voor 80% open en ventileert daardoor als de beste. De pocketvering in zowel de Auping boxspring als het Auping matras zorgen voor nog betere luchtcirculatie. Ook geven de veren de juiste ondersteuning aan uw lichaam.

  Daarnaast is het bij de Auping Original boxspring Line ook mogelijk om een niet verstelbare Auping boxspring 
  naast een verstelbare boxspring te combineren. Mocht u toch twee verstelbare Auping boxen willen kiezen maar beide een ander aantal motoren dan is dit ook geen probleem. Hierdoor kunt u uw Auping boxspring geheel personaliseren. 
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Auping boxspring Original Line niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Auping boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel.
  Hierdoor heeft het stof van uw Auping boxspring het minst te lijden.
  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Auping boxspring Line zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw Auping matras en boxspring. Dit vermindert het ventilatievermogen.
  Auping geeft op matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument éénmalig de hardheid van uw Auping matras wijzigingen. Dit gebeurt doormiddel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen Auping matras de kern omgewisseld. Dit betekent dat u dezelfde tijk behoud maar een nieuwe inhoud van uw Auping matras krijgt. Uw 'oude' kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.

  Heeft u nog vragen of wilt u komen proefliggen in één van onze winkels? Bezoek dan één van onze winkels, onze slaapadviseurs helpen u graag verder. Of 
  bel met onze klantenservice, chat of stuur een e-mail.

  Bijbehorende producten

  Auping Dekbed Dew - Summer
  Auping Dekbed Dew- SummerHet Auping Dew enkel dekbed is gevuld met gevuld met 100% gerecyclede polyester vezelvlies (GRS gecertificeerd). Dit Auping Dew zomerdekbed is ideaal voor de warme nachten of mensen die het snel warm hebben.

  Vanaf € 109,00

  Auping kussen Cloud
  Auping Kussen CloudHet Auping Cloud hoofdkussen is vervaardigd van 100% natuurlatex. Het Auping Cloud kussen is vormvast en biedt een constante ondersteuning aan uw nek en hoofd. Door de halfronde uitsparing houdt het kussen rekening met de natuurlijke vormen van uw lichaam. Uw schouder hoeft niet meer in het Auping kussen te drukken om een juiste ondersteuning te krijgen. Tevens zijn deze Auping Cloud kussens door het formaat uitermate geschikt voormatrassen met een schouderzone.

  Vanaf € 159,00

  Auping Nachtkastje Pixel
  Auping Nachtkastje PixelPixel is een modern nachtkastje met een slank frame.Het ladefrontje en het frame zijn in staal en het rompje in MDF.De kleuren zijn afzonderlijk van elkaar te kiezen.Er zijn maar liefst 200 kleurencombinaties mogelijk.Breedte: 40 cmHoogte:  60 cmDiepte:   33 cmRompje: in alle vollak kleuren mogelijkFrame en ladefrontje: in alle poedercoat kleuren mogelijk.

  Vanaf € 395,00