Auping Boxspring Original Valencia

Vanaf € 3.445,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Boxspring Original Valencia 


  De Auping Original boxspring Valencia heeft een tijdloos ontwerp met veel aandacht voor detail en een superieure afwerking. De poten van de Original boxspring zijn zo geplaatst dat de Auping boxspring een beetje lijkt te zweven. De Auping Valencia boxspring kunt u helemaal naar wens samenstellen. Keuze uit 8 verschillende Auping hoofdborden die eventueel perfect te combineren zijn met het voetbord Siena. Een recht en tijdloos voetbord.

  Het materiaal, de kleuren en accessoires bepaalt u verder zelf. Het hoofd- en voetenbord staan rechtstreeks op het frame, waardoor de vloer dus vrij blijft. Het Auping Valencia hoofdbord is een soepeler, zachter gestoffeerd hoofdbord. Uiteraard is deze Auping boxspring Valencia zowel als vlak als elektrisch verstelbaar te verkrijgen. Ook is de Auping Original Boxspring Valencia verkrijgbaar in een deelbare variant: een complete 2-persoons Auping boxspring waarvan u beide delen heel gemakkelijk uit elkaar en naar elkaar toeschuift doordat de poten zijn voorzien van wieltjes.

  Keuze uit de hoofdborden; DublinNicePortofinoMute, WinkBoldLine, Valencia

  Specificaties

  Design: 10 verschillende kleuren poten - 95 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren
  Hoofdbord: 8 soorten hoofdborden mogelijk
  Comfort: Samenstellen met alle soorten (gestoffeerde) matrassen en toppers / Verschillende elektrische bodems optioneel
  Poten: standaard poten of een Embrasse balk eronder. Keuze uit 10 verschillende kleuren.
  Accessoires: Pixel nachtkastje, Hocker rond
  Wasbare tijk: Ja mogelijk bij tijk Breeze / Nature tijken kunnen alleen chemisch worden gereinigd
  Hardheden : Soft, medium, firm en extra firm
  Omruilgarantie: 90 dagen vanaf de levering. Eerste keer ruiling kosteloos.
  Advies
  De Auping Original Valencia is rijk gevulde boxspring: de boxspring bevat een Auping spiraalbodem en daarop pocketvering. Op de twee boxspring ligt een Auping matras. Dat matras kunt u laten stofferen of u houdt het wit.
  Als u ervoor kiest om uw matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een Auping topper. De Auping spiraalbodem is voor 80 % open en ventileert daardoor als de beste. De pocketvering in zowel de Auping boxspring als het matras zorgen voor nog betere luchtcirculatie. Ook geven de veren de juiste ondersteuning aan uw lichaam.

  Samenstelling van uw Auping Original Bold boxspring
  :
  Er zijn vijf stofgroepen en keuze uit 95 stofsoorten:
  Stofgroep A: basisstof in unikleuren met een subtiele structuur; Grid, Peach, Salt
  Stofgroep B: stoffen met een bijzondere structuur; Points, Maze, Dew
  Stofgroep C: een rijke en grafische stof; Facet, Reflect
  Stofgroep D: premium wollen stoffen; Clara, Remix, Re-wool
  Stofgroep E: luxe en exclusieve stoffen; Plecto, Sprinkles

  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Auping boxspring Valencia niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Auping boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel, hierdoor wordt de stof van uw boxspring minimaal belast. 

  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houdt u uw Auping Valencia boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekent dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw Auping matras 
  en boxspring. Dit vermindert het ventilatievermogen.

  Garantie

  Auping geeft op matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument eenmalig de hardheid van uw Auping matras 
  wijzigingen. Dit gebeurd doormiddel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen matras de kern omgewisseld. Dit betekent dat u dezelfde tijk behoud maar een nieuwe inhoud van uw Auping matras krijgt. Uw 'oude' kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.

  Daarnaast geeft Auping 35 jaar garantie op hun stalen boxspring frames. Deze garantie is van toepassing bij draad- en framebreuk. 
  Auping geeft op de motoren, gasveren, elektronica en kunststofdelen een standaard garantie van 5 jaar. Hiervan vallen 2 jaar onder de volledige garantie. Dit betekent dat u in de eerste 2 jaar een nieuw product of een opvolger van uw product ontvangt. In de overige 3 jaar ontvangt u in de meeste gevallen kosteloos een vergelijkbaar functionerend product. Het zou voor kunnen komen dat dit een gereviseerd product is. Deze garantie is van toepassing bij normaal gebruik en normale verstellen. Hierbij wordt een maximaal gewicht van 140 kg per persoon bij gebruik in vlakke toestand gerekend. Bij het verstellen van een 1 persoons boxspring wordt gerekend met een maximum van 95 kg per persoon.

  Vraag en Antwoord


  Is het mogelijk om een verstelbare Auping Original boxspring Valencia en een vlakke box langs elkaar te plaatsen?
  Doordat Auping bij de Original boxsprings altijd de Auping spiraalbodem als basis gebruikt is het mogelijk om 2 verschillende boxsprings naast elkaar te zetten. Wanneer u een verstelbare Auping boxspring wenst, 1-, 2- of 3 motorig en uw partner een vlakke bodem is dit moeiteloos naast elkaar te combineren. Doordat beide op een Auping spiraalbodem geplaatst zijn krijgt u ook geen hoogteverschil tussen de twee boxen.

  Kunnen de Auping Valencia boxsprings ook los van elkaar gezet worden?
  De boxsprings kunnen zonder probleem los van elkaar gezet worden. Wanneer u er een los Auping matras op plaatst of een gestoffeerd matras met een losse Auping topper kunt u de Auping boxspring ook goed als eenpersoons boxspring gebruiken. In het geval van ziekte zou dit een goede oplossing kunnen zijn.

  Kan mijn Auping Boxspring Valencia ook in een andere stof gestoffeerd worden dan het hoofdbord en/of de matrassen?
  U kunt uw Auping boxspring Valencia geheel naar uw eigen wensen samenstellen. Als u ervoor kiest om uw Auping boxspring in een andere stof te stofferen is dit geen enkel probleem. Wanneer u bijvoorbeeld alleen de Auping matrassen anders gestoffeerd zou willen hebben is dit ook geen probleem. U kunt uw Auping boxspring Original Valencia geheel naar uw eigen smaak en inzicht aanpassen.

  Moet ik een gestoffeerd matras op mijn Auping Valencia boxspring plaatsen?
  Nee, het is niet noodzakelijk om een gestoffeerd matras op uw Auping Valencia boxspring te plaatsen. Wanneer u kiest voor een gestoffeerd Auping matras met een topper zal dit altijd wat zachter aanvoelen. Wilt u liever iets steviger slapen of vindt u een gewoon Auping matras mooier dan kan deze ook altijd op een Auping boxspring geplaatst worden. De ongestoffeerde witte matrassen van Auping zijn uitermate geschikt om op de boxsprings van Auping geplaatst te worden.

  Heeft u nog vragen of wilt u komen proefliggen in één van onze winkels? Bezoek dan één van onze winkels, onze slaapadviseurs helpen u graag verder. Of 
  bel met onze klantenservice, chat of stuur een email