Beste uit de test

Auping Boxspring Original Valencia

Vanaf € 3.195,00 € 2.715,75

Stel dit product zelf samen

  Auping Boxspring Original Valencia 

  ''Een elegant tijdloos design met een duurzame spiraalbodem.'' 

  De Original boxspring heeft een tijdloos ontwerp met veel aandacht voor detail en een superieure afwerking. De poten van de Original boxspring zijn zo geplaatst dat de boxspring een beetje lijkt te zweven. De boxspring kunt u helemaal naar wens samenstellen. Keuze uit 8 verschillende hoofdborden eventueel perfect te combineren met het voetbord Siena. Een recht en tijdloos voetbord.

  Het materiaal, de kleuren en accessoires bepaalt u zelf verder. Het hoofd- en voetenbord staan rechtstreeks op het frame, waardoor de vloer dus vrij blijft. Het Valencia hoofdbord is een soepeler, zachter gestoffeerd hoofdbord. Uiteraard is deze Auping boxspring zowel als vlak als elektrisch verstelbaar te verkrijgen. Ook is de Auping Original Boxspring Valencia verkrijgbaar in een deelbare variant: een complete 2-persoons boxspring waarvan u beide delen heel gemakkelijk uit elkaar en naar elkaar toe schuift doordat de poten zijn voorzien van wieltjes.

  Specificaties

  Design: 10 verschillende kleuren poten - 95 stofsoorten in verschillende kleuren en structuren
  Hoofdbord: 8 soorten hoofdborden mogelijk
  Comfort: Samenstellen met alle soorten (gestoffeerde) matrassen en toppers / Verschillende elektrische bodems optioneel
  Smartfuncties op elektrische verstelbare bodems: Bedien uw Auping boxspring met uw telefoon of tablet / Anti snurkfunctie op de app / Verbind met al uw slimme apparaten in huis
  Poten: standaard poten of een Embrasse balk eronder. Keuze uit 10 verschillende kleuren.
  Accessoires: Pixel nachtkastje, Hocker rond
  Wasbare tijk: Ja mogelijk bij tijk Breeze / Nature tijken kunnen alleen chemisch worden gereinigd
  Hardheden : Soft, medium, firm en extra firm
  Omruilgarantie: 90 dagen vanaf de levering. Eerste keer ruiling kosteloos.
  Levertijd: 6 - 8 weken
  Advies
  De Original Valencia is rijk gevulde boxspring: de box bevat een spiraalbodem en daarop pocketvering. Op de twee boxen ligt een matras. Dat matras kunt u laten stofferen of u houdt het wit.
  Als u ervoor kiest om uw matras mee te stofferen (een echt boxspring matras) dan komt daarbovenop nog een topper. De Auping spiraalbodem is voor 80 % open en ventileert daardoor als de beste. De pocketvering in zowel de boxspring als het matras zorgen voor nog betere luchtcirculatie. Ook geven de veren de juiste ondersteuning aan uw lichaam.

  Samenstelling van uw Auping Original Bold boxspring
  :
  Er zijn vijf stofgroepen en keuze uit 95 stofsoorten:
  Stofgroep A: basisstof in unikleuren met een subtiele structuur; Grid, Peach, Salt
  Stofgroep B: stoffen met een bijzondere structuur; Points, Maze, Dew
  Stofgroep C: een rijke en grafische stof; Facet, Reflect
  Stofgroep D: premium wollen stoffen; Clara, Remix, Re-wool
  Stofgroep E: luxe en exclusieve stoffen; Plecto, Sprinkles

  Hoogte hoofdbord vanaf de grond gemeten
  :
  - Dublin: 95 of 105 cm, met een oversteek aan beide kanten van 0 of 10 cm
  - Dominica: 95 of 105 cm, met een oversteek aan beide kanten van 0 of 10 cm
  - Nice: 95 of 115 cm, met een oversteek aan beide kanten van 0 of 10 cm
  - Portofino: 125, 145 of 165 cm, met een oversteek aan beide kanten van 0 of 10 cm
  - Mute: 105 of 115 cm dikte 9 cm
  - Wink: 107 of 117 cm dikte 10 cm
  - Bold: 95 of 105 cm dikte 23 cm
  - Line: 105, 115, 125 cm dikte 15 cm
  Onderhoud
  Het wordt aangeraden uw Auping boxspring niet te stofzuigen of uit te kloppen. Daarnaast wordt er aangeraden reiniging met water te vermijden. Het beste kunt u uw Auping boxspring reinigen door het gebruik van een zachte borstel, hierdoor wordt de stof van uw boxspring minimaal belast. 

  Door te zorgen voor een zo optimaal mogelijk ventilatie houd u uw Auping boxspring zo schoon en fris mogelijk. Dit betekend dat wij u adviseren geen matrasdek te gebruiken tussen uw matras en boxspring. Dit vermindert het ventilatievermogen.

  Garantie

  Auping geeft op matrassen een omruilgarantie van 90 dagen. In deze 90 dagen kunt u als consument eenmalig de hardheid van uw Auping matras wijzigingen. Dit gebeurd doormiddel van een kernwisseling. Hierbij wordt in uw eigen matras de kern omgewisseld. Dit betekent dat u dezelfde tijk behoud maar een nieuwe inhoud van uw matras krijgt. Uw “oude” kern wordt teruggenomen door Auping en volledig gerecycled.

  Daarnaast geeft Auping 35 jaar garantie op hun stalen boxspring frames. Deze garantie is van toepassing bij draad- en framebreuk. Auping geeft op de motoren, gasveren, elektronica en kunststofdelen een standaard garantie van 5 jaar. Hiervan vallen 2 jaar onder de volledige garantie. Dit betekend dat u in de eerste 2 jaar een nieuw product of een opvolger van uw product ontvangt. In de overige 3 jaar ontvangt u in de meeste gevallen kosteloos een vergelijkbaar functionerend product. Het zou voor kunnen komen dat dit een gereviseerd product is. Deze garantie is van toepassing bij normaal gebruik en normale verstellen. Hierbij wordt een maximaal gewicht van 140 kg per persoon bij gebruik in vlakke toestand gerekend. Bij het verstellen van een 1 persoons boxspring wordt gerekend met een maximum van 95 kg per persoon.

  Vraag en Antwoord

  Is het mogelijk om een verstelbare box en een vlakke box langs elkaar te plaatsen?

  Doordat Auping bij de Original box altijd de Auping spiraalbodem als basis gebruikt is het mogelijk om 2 verschillende boxen naast elkaar te zetten. Wanneer u een verstelbare box wenst, 1-, 2- of 3 motorig, en uw partner een vlakke bodem is dit moeiteloos langs elkaar te combineren. Doordat beide op een spiraalbodem geplaatst zijn krijgt u ook geen hoogteverschil tussen de twee boxen.

  Kunnen de boxen ook los van elkaar gezet worden?
  De boxen kunnen zonder probleem los van elkaar gezet worden. Wanneer u er een los matras op plaatst of een gestoffeerd matras met een losse topper kunt u de boxspring ook goed als eenpersoons boxspring gebruiken. In het geval van ziekte zou dit een goede oplossing kunnen zijn.

  Kan mijn box ook in een andere stof gestoffeerd worden dan het hoofdbord en/of de matrassen?

  U kunt uw boxspring geheel naar uw eigen wensen samenstellen. Als u ervoor kiest om uw boxspring in een andere stof te stofferen is dit geen enkel probleem. Wanneer u bijvoorbeeld alleen de matrassen anders gestoffeerd zou willen hebben is dit ook geen probleem. U kunt uw boxspring geheel naar uw eigen smaak en inzicht aanpassen.
  Moet ik een gestoffeerd matras op mijn boxspring plaatsen?

  Nee, het is niet noodzakelijk om een gestoffeerd matras op uw boxspring te plaatsen. Wanneer u kiest voor een gestoffeerd matras met een topper zal dit altijd wat zachter aanvoelen. Wilt u liever iets steviger slapen of vindt u een gewoon matras mooier dan kan deze ook altijd op een boxspring geplaatst worden. De ongestoffeerde / witte matrassen van Auping zijn uitermate geschikt om op de boxsprings van Auping geplaatst te worden.