Avek Boxspring 1927 Stripe

Vanaf € 3.195,00

Stel dit product zelf samen

  Avek boxspring 1927 Stripe


  De Avek boxspring 1927 wordt met aandacht en vakmanschap gemaakt. Een comfortabel bed met een aangename prijsstelling, dat uw lichaam optimaal ondersteunt. Avek gebruikt uitsluitend kwalitatief goede materialen. Creëer uw Avek Boxspring 1927 op maat, geheel volgens uw eigen wensen.

  De Avek boxspring 1927 is verkrijgbaar in drie varianten: Original, Border en de Stripe.

  De basis van elk 1927 boxspringbed is de goed ondersteunende box met een duurzame pocketvering. Uw lichaam wordt door de combinatie van de box, het royale pocketveringmatras en het luxe topmatras optimaal ondersteund. Een 1927 bed biedt u vele jaren ontspannen en gezond slapen. Daarom kunt u bij Avek kiezen uit verschillende bedmaten, achterwanden, poten en stoffen. Afhankelijk van uw postuur en voorkeur kiest u voor een standaard, stevig of extra stevig matras. Zo creëert u uw eigen Boxspring 1927 op maat.

  Het gemak van een verstelbaar bed. Boxspring 1927 is net als de andere Avek boxsprings beschikbaar in zowel een vaste als verstelbare uitvoering. Bij een elektrisch verstelbare boxspring brengt u het bed met een druk op de knop eenvoudig naar de gewenste stand. Avek gebruikt veilige motoren voorzien van netvrijschakeling en een draadloze RF afstandsbediening. Een verstelbaar bed is handig als u in bed een boek wilt lezen of gewoon even lekker wilt ontspannen kan het prettig zijn dat u het rug- of voetendeel afzonderlijk van elkaar kunt verstellen.

  De Avek boxspring is naast een hoofdbord ook verkrijgbaar met een voetbord. Met een voetbord krijgt uw bed een andere uitstraling en zijn er ook praktische voordelen. Door het voetbord worden een matras en topmatras meer ‘opgesloten’ waardoor ze vrijwel niet kunnen verschuiven. Ook laat uw dekbed zich makkelijker instoppen aan het voeteneind.


  Specificaties

  Totale bedhoogte : ca. 64 cm (vast), 66 cm (verstelbaar
  Vering in de box: Pocketvering, 5 zones comfortzones
  Boxhoogte incl. pootjes: ca. 36 cm (vast), 38 cm (verstelbaar)
  Matrashoogte: Ca. 18 cm
  Matraskern: Pocketvering, 5 zones
  Aantal slags pocketvering: 6 slagen
  Thermisch geharde veren: Ja
  Comfort matras: Standaard, stevig of extra stevig
  Topper hoogte: Ca. 10 cm
  Levertijd: 6-7 weken
  Overige specificaties
  • Topperhoes optioneel: Met zomer- en winterzijde, zomerzijde met verkoelend Coolrest
  • Topperkern standaard: OptiFoam koudschuim
  • Topperkern optioneel: Innerzone latex
  • Splittopper optioneel: Voorzien van split in hoofdeind
  • Topperhoes afritsbaar: Ja, chemisch reinigen mogelijk
  • Box uitvoeringen: Vast of elektrisch verstelbaar
  • Verstelbare box: Via draadloze RF afstandsbediening
  • Accessoires & opties:  Hocker, afmeting 60x40x40cm (hxbxd)
  • LED leeslampjes voor achterwand
  • Sensor lampjes voor in/uitstappen
  • Voetverwarming in de matras
  • Achterwand in aangepaste maatvoering
  • Voetborden

  Nederlandse Vakmanschap

  Avek kwaliteitsbedden uit Nederland


  Sinds 1927 is het merk Avek actief in de beddenbranche. Sindsdien produceren zij bedden en matrassen van hoogstaande kwaliteit. Vanuit het noordelijk gelegen Surhuisterveen produceert Avek nagenoeg als in eigen beheer. Zo bezit Avek over een eigen schuimerij. Hier worden alle schuimen geproduceerd naar eigen inzicht waardoor zij topkwaliteit kunnen garanderen. Met modellen als de Ninety, 1927, Fier, Simmer en Noflik heeft Avek voor iedereen een boxspring qua uitstraling en portemonnee.
  Met jarenlange ervaring en kennis produceert Avek betrouwbare boxsprings van topniveau!

  Let op!
  Vanwege de kleurinstelling van uw beeldscherm kunnen de hier getoonde kleuren afwijken van de werkelijke kleuren. Onze winkels beschikken over kleurechte stalen van alle stof- en leergroepen. Zo komt u nooit voor een verrassing te staan!