Avek Boxspring Simmer loft

Vanaf € 4.495,00

Stel dit product zelf samen
  • Verkrijgbaar in onze winkels:
   Den Bosch, Webshop
  • Gratis levering en montage in NL & BE
  • Oude matras gratis retour
  • Vragen over dit product? Bel 073-5470153

  Avek Simmer Loft


  De Avek boxspring Simmer is verkrijgbaar in drie varianten: Dei, Loft en Twirre.
  De basis van elk Avek Simmer bed is de goed ventilerende spiraalbodem met daarop de boxen voorzien van een duurzame pocketvering. Uw lichaam wordt door de combinatie van de box, het royale pocketveringmatras en het luxe topmatras optimaal ondersteund.

  Een Simmer bed bied u vele jaren ontspannen en gezond slapen. Daarom kunt u bij Avek kiezen uit verschillende bedmaten, achterwanden, poten en stoffen. Afhankelijk van uw postuur en voorkeur kiest u voor een standaard, stevig of extra stevig matras. Zo creëert u uw eigen Boxspring Simmer Loft op maat.

  Specificaties

  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk in Standaard, Stevig en Extra Stevige uitvoering.
  Keerbaar matras: Nee niet meer nodig.
  Tijkvulling: Fiber- fill, anti allergeen
  Hoogte: ca 23 cm.
  Comfortzones: 7 zones waaronder een schouder en heupzone.
  Levertijd: 5 - 6 weken.
  Advies
  Op een Avek Boxspring slaap je heerlijk comfortabel. De boxspring heeft 7 comfortzones in zowel de box, matras als in de topper.
   De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen er samen met de comfortzones voor dat je lichaam op de juiste plekken ondersteund wordt, en je schouders en heupen precies voldoende kunnen ‘wegzakken’ in de matras. Zo vormt de matras zich optimaal naar jouw contouren waardoor je heerlijk ligt en sneller in slaap valt.
  Optioneel verschillende toppers te verkrijgen. Keuze uit een Natuurlatex topper en Talalay Natuur topper. 
  Onderhoud
  Alle matrassen van Avek zijn voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om je matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorg je er namelijk niet alleen voor dat je lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkom je ook dat je matras onhygiënisch wordt.
  Bella Donna Piccola Topper Hoeslaken
  Bella Donna Piccola hoeslaken (topper hoeslaken)De  speciale jersey-katoenen bella donna piccola topper hoeslakens worden gemaakt van Egyptische mako-katoen en zijn extra zacht door de toevoeging van Aloe Vera. De bella donna topper hoeslakens zijn absoluut pilling-vrij en zeer soepel aan de huid. Bella Donna staat bekend om zijn uitmuntende kwaliteit waar U jarenlang plezier van heeft! De bella donna topper hoeslakens hebben rondom een ruime instopstrook en passen om alle topmatrassen en toppers. Bella Donna hoeslaken mogen op 60 graden gewassen worden en zijn geschikt voor de droger.

  Vanaf € 67,50

  Formesse Molton Stretch Piccola
  Formesse Stretch MoltonGeschikt voor alle topdekmatrassen. Extreem absorberende en zachte molton op natuurlijke katoenbasis. De Formesse Stretch molton zorgt voor een gezond slaapklimaat. De Formesse Stretch molton geeft u een verkwikkende nachtrust. Zweet wordt geabsorbeerd en tegelijkertijd werkt het katoen temperatuur compenserend. De Formesse Stretch molton is een werkzame bescherming van uw bed.Materiaal:   250 gr./m2 82% katoen, 18% polyesterAfmetingen:Zie configuratieLevertijd:         1-20 werkdagen  

  Vanaf € 49,50