Nu met €600,- setvoordeel

Avek Boxspring Sinne

Vanaf € 4.545,00 € 3.895,00

Stel dit product zelf samen

  Avek boxspring Sinne

  Geïnspireerd door de zon.


  De Sinne, het Friese woord voor zon, is een stijlvolle boxspring waarop u heerlijk slaapt. De royale pocketveermatras en de luxe topper zorgen voor extra comfort, en bieden de juiste ondersteuning aan uw lichaam. Bovendien zorgt de geïntegreerde spiraalbodem voor extra goede ventilatie. 

  Avek Boxspring Sinne is uitvoerbaar in vast of elektrisch verstelbaar. De
  Avek boxspring is gestoffeerd, inclusief achterwand, gestoffeerde matrassen, OptiFoam topmatras en een licht- en zichtpakket.
  Advies
  Op een Avek Boxspring Sinne slaapt u heerlijk comfortabel. De Avek boxspring heeft 7 comfortzones in zowel de box, matras als in de topper. De zorgvuldig geselecteerde materialen zorgen er samen met de comfortzones voor dat uw lichaam op de juiste plekken ondersteund wordt, en uw schouders en heupen precies voldoende kunnen ‘wegzakken’ in het matras. Zo vormt het matras zich optimaal naar uw contouren waardoor u heerlijk ligt en sneller in slaap valt.

  Optioneel verschillende toppers te verkrijgen. Keuze uit een Optifoam Koudschuim topper en Innerzone latex topper. 
  Avek kwaliteitsbedden uit Nederland
  Sinds 1927 is het merk Avek actief in de beddenbranche. Sindsdien produceren zij bedden en matrassen van hoogstaande kwaliteit. Vanuit het noordelijk gelegen Surhuisterveen produceert Avek nagenoeg als in eigen beheer. Zo bezit Avek over een eigen schuimerij. Hier worden alle schuimen geproduceerd naar eigen inzicht waardoor zij topkwaliteit kunnen garanderen. Met modellen als de Ninety1927FierStylSimmer en Noflik heeft Avek voor iedereen een boxspring qua uitstraling en portemonnee.
  Met jarenlange ervaring en kennis produceert Avek betrouwbare boxsprings van topniveau!

  Onderhoud

  Alle matrassen van Avek zijn voorzien van de unieke DPPS (Dynamic Progressive Pocket Springs) veren waardoor het keren en draaien tijdens uw slaap soepeler gaat.
  Om uw matrassen zo fris mogelijk te houden adviseren wij u om uw dekbed `s ochtends terug te slaan tot het voeteneind. Hierdoor kan de bovenzijde van het matras en de onderzijde van het dekbed het transpiratievocht van de voorgaande nacht verliezen. Zo kunt u de volgende nacht weer in een fris bed stappen.
  Het is verstandig om uw matras na 7 à 10 jaar te vervangen. Zo zorgt u er namelijk niet alleen voor dat uw lichaam de juiste ondersteuning blijft krijgen, maar voorkomt u ook dat uw matras onhygiënisch wordt.