Auping Auronde 2000 Deelbaar

Vanaf € 1.740,00

Stel dit product zelf samen

  Auping Auronde 2000 Deelbaar Ledikant


  Met de Auping Auronde 2000 deelbaar kiest u voor de design klassieker van Auping. De Auping Auronde deelbaar is een ontwerp van Frans de la Haye en is al jarenlang het meest verkochte bedmodel in Nederland.
  Dit tijdloze Auping bed is nog altijd even succesvol. Het unieke ontwerp van de Auping Auronde 2000 deelbaar heeft zijn doorlopende succes te danken aan de tijdloze vorm. De omranding en herkenbare poten zijn gemaakt van hoogwaardig 14-laags beukenhout. Beukenhout heeft een hoge sterkte en behandeld met lak of beits een slijtvast oppervlak. De omranding van de Auping Auronde 2000 deelbaar is 48 cm hoog. 

  Specificaties

  Design: Meer dan 10 verschillende hout en beitskleuren mogelijk.
  Comfort: Samenstellen met alle soorten Auping matrassen/ Verschillende elektrische bodems optioneel.
  Maten: Auronde kan geleverd worden in alle maten tussen 80 x 200 cm en 200 x 220 cm. De lighoogte van het bed inclusief spiraalbodems is ongeveer 47 centimeter, afhankelijk van hoe hoog het matras is dat er in ligt.
  Accessoires: Pixel nachtkastje, Embrasse hocker, Auronde bedtafel.
  Smartfuncties op elektrisch verstelbare bodems.: Bedien jouw Auping bed met je telefoon of tablet - Anti snurkfunctie op de app - Verbind met al je slimme apparaten in je huis.
  Matras keuze: Inizio 18 cm hoog - Adagio 20 cm hoog, - Cresto 20 cm hoog, - Maestro 22 cm hoog, - Vivio 24 cm hoog, - Vivo Visco 24 cm hoog.
  Hardheden matras kiezen: Ja mogelijk, in soft, medium, firm en extra firm.
  Levertijd: 7- 8 weken.
  Advies

  De Auping Auronde 2000 is in verschillende breedte en lengtematen beschikbaar. Hierdoor is de
  Auping Auronde 2000 deelbaar ook geschikt om uw eigen
   Auping twijfelaar te maken. Door de verschillende kleuren te combineren kunt u uw eigen persoonlijke Auping bed creëren. 

  Daarnaast kunt u ieder Auping matras ervoor gebruiken. Het kan dan wel zijn dat de in/uitstap hoogte dan verandert ivm de verschillende matras maten.

  Dankzij een koppelsysteem kan het voeteneind van de Auping Auronde 2000 deelbaar heel eenvoudig uit elkaar geschoven worden. Dit maakt het gemakkelijk het Auping bed op te maken of onder de Auping Auronde 2000 deelbaar te stofzuigen. Het is niet mogelijk om een achterelement te combineren met een Auping Auronde 2000 deelbaar. Het is wel mogelijk om een Auping hoofdbord erbij te bestellen. Er worden dan twee eenpersoons hoofdborden achter de deelbare Auping Auronde geplaatst.

  Onderhoud
  Om uw matras zo fris en hygiënisch mogelijk te houden adviseren wij u om een goede molton en hoeslaken te gebruiken. Deze nemen namelijk een groot gedeelte van het transpiratievocht op. Om uw bed zo goed mogelijk te ventileren adviseren wij u om uw dekbed na het slapen terug te slaan tot het voeteneinde. Hierdoor kan de bovenzijde van uw matras en de onderzijde van uw dekbed het opgenomen vocht weer afstaan.

  Garantie

  Op Auping matrassen zit een garantieperiode van 5 jaar. Alle matrassen krijgen door het gebruik ligplekvorming. Bij Auping matrassen geldt dat er maximaal plaatselijk 1,5 cm hoogteverlies mag zijn. Dit geldt bij normaal gebruik in de eerste 5 jaar.

  Omruilgarantie

  Wanneer u na aanschaf van uw Auping matras toch twijfelt over de juiste hardheid van het matras dan kunt u de eerste maal kosteloos wisselen van hardheid. Dit moet echter wel binnen 90 dagen aangegeven worden. Auping zal dan uw Auping matras om komen ruilen. Wanneer u geen afritsbare tijk heeft dan zal Auping uw complete matras verwisselen, anders alleen de kern.
  De kernen of complete matrassen zullen door Auping afgebroken worden en compleet gerecycled worden. De veren worden omgesmolten en het polyester wordt gebruikt om judomatten te maken.